November 2008 Archivum

AxeGuardz Telecaster koptatólap
Sikerült beszerezni egy Axeguardz koptató lapot a Telémhez, Axeguradz-nál most már van webshop, sőt még a Magyar zászló is szerepel címlapjukon.
Burriss Engineering Boostiest II
A korábban már bemutatott Burriss Engineering cég zászlóshajó pedálját vehettem a napokban a kezembe a Boostiest II-t. Azért fokozom e pedál rangját, mivel a Burriss másik pedálja a Boostier-t ez a pedál tartalmazza, illetve tartalmaz még egy külön Tube Screamer izű overdrive-ot. Amikor megláttam egy kicsit megijedtem, ugyanis repedezve volt a pedál elején a taposó láb képe. A megoldás az volt, hogy a pedál Vintage Crazing festéssel készült, ergo direkt néz ki így.
Burriss Engineering Boostiest II hangminták
Két gitár és nyolc felvétel a Boostiest II-vel.
MoReVoX Pack
MoReVoX-os Sabino írt egy mailt, hogy most az összes terméke egy csomagban is megvásárolható, 20 százalékos kedvezménnyel. November 30-ig pedig 40.
Fur Tv
2008-ban az MTV-n megjelentek a muppetek. Igaz csak hárman vannak, a brazil macsó Lapeno, a retardált Mervin és a legkirályabb arc Ed, aki kizárólag sörön és pizzán él és a metálzene a mindene.
Ingyenesen letölthető Nine Inch Nails cover album
Robo-Bot Records kiadott egy Nine Inch Nails feldolgozás albumot ingyen, a Nine Chip Nails-t, melyen 8-bites zenét játszó művészek szerzeményei hallhatóak.
Markbass basszus plugin PC-re és Mac-re
Az olasz basszus erősítő gyártó a Markbass, kiadta a Mark Studio 1 nevű plugint.
Excetylene Vintage Series Gitár Kábelek
Excetylene Pro Audio megjelentetett egy új sorozatot a kábel arzenáljában a Vintage Series-t.
Stephenson Amplification Fix My Duck
Mark lánya egy kacsát festett rá, pont olyat, mint amilyen a pedálon látható. Hónapokkal később, miközben Mark éppen az egyik ügyfelével telefonált, lánya berohant és toporzékolt, mivel lejött az ajtótámasztó kavicsnak a lába és szerette volna, ha apja azonnal megragasztja. Miután Mark türelemre intette egy sárga cetlire felírta a lány, hogy Fix My Duck.
Stephenson Amplification Fix My Duck hangminták
Egy gitár és hét felvétel a Fix My Duck-kal.

Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák