September 2008 Archivum

PRS Johnny Hiland Model
Amit sosem gondoltam volna, hogy egy PRS képes olyan twangre, mint egy Telecaster. Nos a PRS Johnny Hiland Model a szokásos PRS hangok mellett képes rá.
BBE Two Timer Dual-Mode Analog Delay
A BBE Sonic Stomp után a következő BBE pedál amit kipróbálhattam az a Two Timer Dual-Mode Analog Delay volt. A pedál nem rég jelent meg a piacon és elég ígéretes paraméterei vannak.
Kollaps interjú
Következzék egy interjú Magyarország egyetlen posztpunk zenekarával, akiket az orosz maffia pénzel. A kérdésekre Miki a gitáros válaszol.
Ingyenes mellotron VSTi
Mellotron plugin, freeware.
Carr Amplifiers Raleigh
Aki unja a szokásos Marshall, Fender, Mesa erősítőket és valami igazi csemegére vágyik, annak érdemes a Carr Amplifiers-t modelljeit megnézni.
T-Rex Replica hangminták
A Moller mellett a Replica-val is csináltunk kombó mikrofonozva felvételt.
Delay pedálok összehasonlítása
A T-rex pedálokról miközben hangmintákat készítettünk, előkerült egy Boss DD-3 illetve a BBE Two Timer. Tanulságos.
T-Rex Twister és Polyswitch
T-Rex Engineering két új pedállal rukkolt elő most szeptemberben. Twister néven egy sztereó chorus és flangerrel illetve Polyswitch néven egy sztereó AB kapcsolót jelentetett meg.
Swineshead Pickups SH97
Swineshead Pickups az angliai Lincolnshire-i Swineshead-ben található hangszedő készítő cég, mely kézzel tekercselt és jóárasított pickupok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.
Option Knob
Imádom az amerikaikat. Hihetetlen de mindig mindenre vannak ötleteik. A kis pedáloknak ugye az a hátránya, hogy ha játék közben szeretnénk állítani a paramétereiket, akkor le kell hajolni hozzájuk, és legalább az egyik kezünkkel muszáj a gitárt elengedni. Option Knob segít, hogy ne kelljen.
Focal CMS Monitor hangfalak
Focal CMS - Compact Monitoring System néven új stúdió hangfalakat jelentetett meg. A CMS vásárlói cél csoportja az otthoni stúdiók illetve kisebb tévé stúdiók. Ezért a tervezésnél a jó ár és magas minőséget tartották szem előtt.
AxeGuardz Axekits Seymour Duncan hangszedőkkel
Troy Hamilton cége az AxeGuardz csúcs minőségű koptató lapokat gyárt gitárokhoz. A minőség az ő esetében azt jelenti, hogy a koptató lapot kívül és belül alumínium réteggel vonja be, javítva a gitár árnyékolását.
Burriss Effekt pedálok
Burriss cég profilja butik erősítő és pedál készítés. Nem is olyan rég két pedáljukat frissítették fel illetve Chaloopa néven egy loop pedállal.

Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák