AxeGuardz Telecaster koptatólap

2008 Nov 4, 19:06
Kategória: Gitár

Sikerült beszerezni egy Axeguardz koptató lapot a Telémhez, Axeguradz-nál most már van webshop, sőt még a Magyar zászló is szerepel címlapjukon.
Nem is olyan rég már posztoltam egyet az Axeguardz-ról, most végre a kezembe vehettem.A honlapjukon az alábbi marketing szövegek szerepelnek, hogy Enhanced Dual-Layer Shielding azaz továbbfejlesztett két rétegű árnyalás ez első pillantásra látszott, Patent Pending Design, jog védett, ez is látszódott belülről rá volt írva, CNC Machined a CNC megmunkálás a koptató lap kézbe fogáskor érződött, hogy minőségi kidolgozású illetve szerepel egy Seymour Duncan® Tested amit úgy tudok kommentálni, hogy most delay.hu tested is lesz.

AxeGuardz Telecaster koptatólap

Felszerelése lehetséges volt húr letekerés nélkül is, csupán egy kicsit lazítani kellett rajtuk. A régi koptató lapot a lecsavarozás után finoman oldalra lehetett húzni. Az Axeguardz koptatólap annyira precízre sikerült, hogy nem csak minden lyuk a helyén volt, hanem a nyak zseb?-be való beillesztése nehezen ment, viszont amint a helyére került perfekten helyezkedett a testen.

AxeGuardz Telecaster koptatólap felszerelése

Milyen lett az eredmény? A zajszigetelése tökéletes, stúdióban próbáltam ki egy Fender Deluxe Reverben és a nyaki hangszedő morajlása eltűnt az erősítő trafójának halk búgása elől.

AxeGuardz

Azok számára szerintem tökéletes választas, akik más színű koptatólapra vágynak(az én telém vagány indusztriális kinézetet kapott) illetve azok számára is, akik tuningolni szeretnék a squier-üket, vagy mexikó teléjük elektronikáját.

AxeGuardz Telecaster

Hasonló cikkek:

AxeGuardz Axekits Seymour Duncan hangszedőkkel

Megújult a Fender Electracoustic sorozata

A hét Gibsonja: Flying V New Century

PRS Johnny Hiland Model

Kommentek

András írta:

hmm, igen, hamarosan...

zolikák és én.. írta:

héé.. azott egy thingmagoop?!

Szólj hozzá!

Név:

Email:

Web/URL:

Komment szövege:

Az alábbi két szót kérlek gépeld be, hogy kiderüljön, hogy nem vagy robot:


Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák