Blackheart a Crate - Loud Technologies új erősítő márkája

2008 Aug 18, 13:26
Kategória: Erösítő

A Blackheart Engineering Pyotr Belov erősítő tervezési tapasztalatára illetve a Crate/Loud Technologies cégcsoport piaci helyzetére épít.

Pyotr Belov nevének nem az orosz geopolitikai problémák akadémiájáról kell, hogy eszünkbe jusson, hanem ő tervezte az Epiphone számára a Valve Juniort, So Cal 50-t és a Blues Custom-ot.

A Blackheart erősítők készítésénél az volt a szempont, hogy a klasszikus full csöves rock hang elérhető legyen minden gitáros számára. A jó minőség érdekében Pyotr odafigyel a beszállítókra, hogy az általa specifikált csöveket és alkatrészeket mindig leellenőrzi.

Blackheart

A Blackheart erősítők legkiemelkedőbb tagja a BH5H Little Giant, mely végfokában egyetlen EL-84 dolgozik Class A kapcsolásban. A Blackheart BH5H így 5 watt teljesítményre képes. Van lehetőség 3 wattra lecsökkenteni, található az erősítőn egy trióda/pentóda kapcsoló. Igazán különleges, hogy az erősítőben található egy magas, közép, mély hangszín szabályozó áramkör, ami ebben a kis kategóriában még a drágább modellekben sincs ásd Orange Tiny Terror. A BH5H-n hátulján találhatunk 4, 8 és 16 ohmos kimeneteket. Magyarországon is kapható ez az erősítő Az IFK a beszállítója és 39,000 Forintot kérnek a fejért.

Hasonló cikkek:

Crate BV600H a leghangosabb erősítő!

Crate V50 kombó megtanul repülni

Metálkodás 60,000 Forintból

Weber Mini Mass

Kommentek

Nincs még komment.

Szólj hozzá!

Név:

Email:

Web/URL:

Komment szövege:

Az alábbi két szót kérlek gépeld be, hogy kiderüljön, hogy nem vagy robot:


Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák