Gear Secrets of Guitar Legends: How to sound like your favorite players

2007 May 12, 02:39
Kategória: Könyv ajánló

Gear Secrets of Guitar Legends

E hónapban egy elég hasznos könyvet ajánlanék a figyelmetekbe. Gyakori kérdés, hogy a kedvenc előadónk milyen hangszerekből, erősítőkből és egyéb kütyükből kapja a saját hamisíthatatlan hangzását. Sok ezzel foglalkozó oldal van az interneten. Van, ami fényképekkel támasztja alá a leírtak, de van, ahol teljesen szájhagyomány alapján írják le a tippjeiket. Peter Prown és Lisa Sharken által írt Gear Secrets of the Guitar Legends: How to Sound Like Your Favorite Players című könyv ezen kíván segíteni.

Peter Trown rendkívül jól ismert személy a külföldi szaksajtóban. 1993 és 1998 közt a Guitar Shop magazin főszerkeztője, Vintage guitar magazin munkatársa. Ezen felül sok újságban publikált, mint például Guitar Player, Guitar One, Musician’s Planet és még sok másban. Ezen felül több könyv írója is.

Lisa Sharken szintén egy jól ismert író, fényképész és gitár technikus. Sokat publikált az előbb említett magazinokban kiegészítve még például a Bass playerrel vagy az angol Guitaristal.

Közös művük előszavát Steve Vai írta mely a két neves szerzőn felül plusz hitelt kölcsönöz a könyv tartalmának. A könyv részletesen taglalja a gitárosok pályáját, részletes élő és stúdió felszerelésüket, tanácsokat ahhoz, hogy otthon mi is megkapjuk ezt a hangzást. Egy minta CD-vel kapjuk a könyvet amelyen a hangzásokat demonstráló anyag található.

Íme néhány név a teljesség igénye nélkül kik bekerültek a könyvbe:
Eric Clapton
Carlos Santana
Zakk Wylde
Dimebag Darrel
Metallica
Korn
Jimi Hendrix

Hasonló cikkek:

ARTFX Sound Effects Volume 1

Spancserek cucc pornó

Native Instruments Guitar Rig 3

Guitar Hero Mod

Kommentek

Nincs még komment.

Szólj hozzá!

Név:

Email:

Web/URL:

Komment szövege:

Az alábbi két szót kérlek gépeld be, hogy kiderüljön, hogy nem vagy robot:


Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák