Laboga – új márka a hazai erősítőpiacon

2007 May 30, 23:25
Kategória: Erösítő

Galambos Ernő és a Stageshop jóvoltából 2007 júliusától egy itthon eddig még kevésbé ismert, ám annál nívósabb produktumokkal előrukkoló márka gyűrűzik be a magyar erősítőpiac vizeire. A 60-as évek második fele óta csöves erősítők gyártásával foglalkozó Adam Laboga manufaktúrája kompromisszummentes minőséget kínál elérhető áron, azokat a felhasználókat megcélozva, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak nagy márkák többszázezres termékeire áldozni.

Laboga Mr Hector

A termékskálában szerepel minden a klasszikus blues/jazz hangzású kiskombóktól kezdve a modern higain erősítőfejekig. A tradícionális rockot, bluest játszó zenészek igényeit az Alligator szériával igyekszik kielégíteni a cég, a sorozat tagjai közt található 2 csatornás 50W-os kombó két változatban, az AD 5201 Single modellen a két csatorna eq szekciója közös, az AD 5201 Twin modellen külön hangszínelhető a tiszta és a torz csatorna, ugyanígy a két hangszórós változatnál (AD 5202) illetve a fejeknél (AD 5200) is 2-2 változat rendelhető. A cég igazi nagy dobása a Mr. Hector Duo Master kétcsatornás, 100 wattos higain fej, ez a berendezés fedi le eladásaik legnagyobb részét. Egy igazi,modern zúzda felszerelés a kor követelményeinek megfelelően felezhető teljesítménnyel, soros effektkörrel és ládaszimulált vonalkimenettel a felvételeket megkönnyítendő. Az erősítők mind hagyományosan kézi összeszereléssel készülnek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő alkatrészekből, az ügyfélszolgálat pedig napi szinten elérhető telefonon és emailben is.

A fejekhez a Laboga saját gyártmányú ládáit ajánlja, amelyek rendelhetők Celestion illetve Electro-Voice hangszórókkal. A palettán találunk 1x12”, 2x12”, 3x12” és 4x12” kivitelű hangfalakat. Ezek közül a legizgalmasabb a 3x12”-es Mr. Hector láda, ami eltér a szokványos konstrukcióktól, mivel a felső részben 1db Electro-Voice Black Label, az alsó részében pedig 2db Celestion Vintage 30 hangszóró kapott helyet. Az érdeklődők ki is próálhatják az erősítőket, ládákat, méghozzá a Stageshop vevőbarát üzletpolitikájához méltán Magyarországon egyedülálló módon egy hetes próbaüzemre van lehetőség. Aki vásárolni szándékozik, az erősítő/láda árának ellenében egy hétig tesztelheti a kívánt cuccot, és amennyiben nem tetszik, az 5000 forintos „bérleti díjat” leszámítva visszakapja az összeget.

Laboga school:

http://www.youtube.com/watch?v=0OrwASsezmI

Hasonló cikkek:

Megérkeztek Magyarországra az Artec effekt pedálok

Igényes Artec videók

Madarozzo tokok

3 ingyenesen használható virtuál analóg szinti

Kommentek

Stageshop írta:

Megérkeztek Magyarországra is a LABOGA erősítők. Részletek a honlapunkon. STAGESHOP.HU

Szólj hozzá!

Név:

Email:

Web/URL:

Komment szövege:

Az alábbi két szót kérlek gépeld be, hogy kiderüljön, hogy nem vagy robot:


Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák