Üdvözöl a www.delay.hu!

2007 Apr 3, 20:12
Kategória: Delay.hu

Talán még ilyen nem volt. Mi is? Magyar nyelvű gitározással és stúdiózással foglalkozó blog. Minek után a delay.hu szerzőire egy valami biztosan jellemző, még pedig a hangszerek iránti végtelen rajongás, így született meg a gondolat, hogy a Web 2.0-ás technológiákat kihasználva, az általunk megszerzett ismereteket megosszuk a hangszerek, főleg a gitározás és az otthon felvétel iránt érdeklődőkkel is.
Ezért írásainkkal szeretnénk az olvasók számára egy körképet nyújtani az aktuális hangszerpiaci kínálatról a húroktól kezdve a az erősítőkön át a pluginekig. Továbbá célunk, hogy megismertessük a nagyközönséget a sok itthoni effekteket, erősítőket és gitárokat készítő manufaktúrával. Segíteni szeretnénk azoknak a zenészeknek kik ötleteiket otthon akarják rögzíteni jó minőségben. Ebben sok itthoni hangmérnök segít nekünk cikkeikkel, ötleteikkel és több éves tapasztalatukra épülő tanácsaikkal.

A használóikról is fogunk cikkeket írni, rólatok zenészekről, vagy zenélni vágyókról, így az oldalon lesznek zenekar, lemez és koncert ajánlók is.

Már most találhatók az oldalon a hasznos rovatban általunk készített segédprogramok, mint a Gibson széria szám dekódoló vagy a Fender széria szám dekódoló.

Hasonló cikkek:

Elindult a delay.hu fóruma

Elindult a Gitár Leckék Blog!

Új kategória delayhu-n: Bulvár

Softube Tube Delay

Kommentek

(FTS)SPeeDDark(FTS) írta:

a Nero nevű cd-dvd iró progihoz adnak egy ugyanezen a márkanéven futó hangszerksztőt én ezzel szoktam ilyesmiket csinálni

Adrienn írta:

Sziasztok! Mivel foleg olyan midi-ket keresek amit az egesz vilaghalon sem lelek:( kerdesem, hogy tudtok-e valamilyen konvertalo programot audiobol/mp3bol midibe. Tudom, hogy a tokeletestol messze lesz az eredmeny, de tobb a semminel. tudtok ilyet? Nagy segitseg lennel.

Koszi, udv,
Adrienn

Szólj hozzá!

Név:

Email:

Web/URL:

Komment szövege:

Az alábbi két szót kérlek gépeld be, hogy kiderüljön, hogy nem vagy robot:


Linkek

Utolsó posztok

RSS Feed

Delay.hu RSS Feed

Régebbi posztok

Kategóriák